Πολιτιστικά Εργαστήρια 2020 - 2021

Οκτώβριος '20 - Μάιος '21

 

Τελευταία ενημέρωση!!!

Αγαπητά μέλη και φίλοι του ΜΕΟΘ σας ανακοινώνουμε ότι η ελλιπής εγγραφή όσων έκαναν προεγγραφή καθώς και άλλα τεχνικά θέματα που προέκυψαν μας οδηγούν στο να μεταφέρουμε την ημερομηνία έναρξης των πολιτιστικών εργαστηρίων του ΜΕΟΘ την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020. Συστήνουμε σε όσους έχουν κάνει προεγγραφή να κοιτάξουν το email τους για να βρουν την φόρμα της τελικής εγγραφής!

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Όμιλος Θυμιανών με μεγάλη χαρά ανακοινώνει  στα μέλη και στους φίλους του το πρόγραμμα λειτουργίας των Πολιτιστικών Εργαστηρίων & Δράσεων για το έτος 2020-2021. Αν και οι καιροί είναι δύσκολοι, πιστεύουμε ότι πρέπει να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε μαζί τις όποιες δυσκολίες και με προσοχή να ζούμε και να απολαμβάνουμε την καθημερινότητα μας.

Θα λειτουργήσουν λοιπόν έντεκα  (11) εργαστήρια (Παραδοσιακός χορός, εκμάθηση μουσικών οργάνων, χορωδία ενηλίκων, μουσικοκινητική, ζωγραφική παιδικό τμήμα, γυμναστική παιδικό τμήμα & ενηλίκων, εργαστήρι «Πλέξιμο με βελόνες», εργαστήρι Κοπτικής & Πατρόν,εργαστήρι εισαγωγής στις αρχές του «ψηφιδωτού», επεξεργασία Θυμιανούσικης Πέτρας), πέντε (5) δράσεις (αιμοδοσία, τμήμα πεζοπορίας, δανειστικό τμήμα Βιβλιοθήκης, εκπαιδευτικά προγράμματα όπως «Μόστρα – Καρναβάλι Θυμιανών» και «Τα μονοπάτια της Πέτρας»), καθώς και η εθελοντική ομάδα   Μόστρας- Καρναβαλιού

Τα παραπάνω τμήματα θα λειτουργήσουν από 1η Οκτωβρίου 2020 έως και 31 Μαΐου 2021. Οι προεγγραφές στα Πολιτιστικά Εργαστήρια του Μ.Ε.Ο.Θ θα γίνονται είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση https//:www.meoth.gr από Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου ή στο κτήριο του Μ.Ε.Ο.Θ από τη Τετάρτη 23-9-2020 έως και τη Παρασκευή 25-9-2020 και ώρες 18:00 - 20:00. 

Προσοχή! Επειδή τα τμήματα θα είναι ολιγομελή οι θέσεις είναι περιορισμένες. Η συνδρομή για το κάθε εργαστήριο θα εξαρτηθεί και θα επανυπολογίζεται βάσει του αριθμού συμμετεχόντων. Η εγγραφή στα πολιτιστικά εργαστήρια για μη μέλη του Μ.Ε.Ο.Θ είναι 10,00 ευρώ εφάπαξ. Με σεβασμό και προσοχή θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής που επιβάλλονται για την προστασία της δημόσια υγείας. 

Η ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ! 
 

Δείτε το πρόγραμμα >> ΕΔΩ

Μπορείτε να κάνετε την προεγγραφή σας ηλεκτρονικά, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: 
ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗΣ
 
Σημαντικό!!!! Μετά την προεγγραφή σας:
Όσοι έχετε στείλει προεγγραφές στα εργαστήρια μας τις επόμενες μέρες θα επικοινωνήσουν οι επιμορφωτές μαζί σας μέσω του email σας! Θα σας στείλουν μια τελική φόρμα εγγραφής (όπου θα υπάρχουν οι όροι λειτουργίας του κάθε τμήματος καθώς και οδηγίες), την οποία και θα συμπληρώσετε ολοκληρώνοντας έτσι την εγγραφή στο εργαστήριο που επιθυμείτε .
Γίνεται προσπάθεια να ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις, όμως σε κάποια εργαστήρια η ζήτηση είναι μεγαλύτερη του ορίου συμμετεχόντων και διαθέσιμων ωρών.
Παρακολουθείτε το email σας, ώστε από 1η Οκτωβρίου να είμαστε όλοι έτοιμοι για την έναρξη των εργαστηρίων!
 
Για κάθε απορία / διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 2271032051, 694423296,6948591173 ή στο email [email protected]
Ενημέρωση : ιστοσελίδα meoth.gr  και σελίδα και ομάδα f/b ΜΕΟΘ 
 
Σας ευχόμαστε μια γόνιμη, υγιή και εποικοδομητική χρονιά κοντά στα Πολιτιστικά Εργαστήρια του Μ.Ε.Ο.Θ!!! 
 
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ! 
ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  από τις 9.30 έως και τις 13.00 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ
 
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Μ.Ε.Ο.Θ