Διαδικτυακή Θεατρική Συνάντηση...

Έως Κυριακή, 13.12.20

 

Γεμίζουμε τα απογεύματά μας με θέατρο!!!
 
Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020, ώρα 19.00 απολαμβάνουμε διαδικτυακά την παράσταση "Η κυρία Προέδρου" από τη θεατρική ομάδα του Μ. Ε. Ο. Θ στη 1η Διαδικτυακή Συνάντηση της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ .

Η παράσταση "Η κυρία Προέδρου", παράσταση sold out, είχε ανέβει στη σκηνή του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Χίου για 4 ημέρες τον Μάρτιο του 2017 και στο ανοιχτό θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" στον Καστρομηνά τον Αύγουστο 2017.
 
Στη Συνάντηση που διοργανώνει η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ συμμετέχουν 24 θεατρικές ομάδες από το Αιγαίο, καθώς και ομάδες από το Ιόνιο και την Κύπρο, παρουσιάζοντας 28 βιντεοσκοπημένες θεατρικές παραστάσεις και άλλες καλλιτεχνικές προτάσεις σχετικές με το θέατρο. Η Διαδικτυακή Συνάντηση ενώνει Λήμνο, Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Ρόδο, Κω, Πάτμο, Λέρο, Σύρο, Μήλο, Πάρο, Άνδρο, Μύκονο και Τήνο, με την Κέρκυρα και την Κύπρο, σε ένα θεατρικό αντάμωμα 11 ημερών!!!
 
Η Διαδικτυακή Συνάντηση χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, ενώ μπορεί ο καθένας να την παρακολουθήσει μέσα από την ιστοσελίδα της Συνάντησης https://diadiktiaki-aegeantheatre.gr/