Μόστρα Παιχνιδούπολης - Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής

Μόστρα - Καρναβάλι Θυμιανών 2024! Γιορτάζουμε το έθιμο και το καρναβάλι μας μοναδικά, μοιράζοντας χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους!

 

 
Η φροντίδα του εθίμου μας είναι πρωτεύουσα προτεραιότητα μας. Και δευτερεύουσα η φροντίδα του επισκέπτη μας. Για τη διασκέδασή του λοιπόν, από τις 10:00 θα λειτουργεί το Μόστρα - Παιχνιδούπολη Fun Park στην πλατεία Φατούρου, με τη στήριξη του 8ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Χίου και με εμψυχωτή τον κ. Βασίλη Πούπαλο, που θα δίνει ρυθμό και ζωντάνια!!! 
 
Είσοδος Εθελοντική συνεισφορά!

Πλατεία Φατούρου θα βρίσκονται για αρχή και η Anatolia Organization, με πολλές - πολλές εκπλήξεις! 

 

Στην πλατεία Φατούρου θα έχουμε και Face painting με τη Ria Kougiouli & φυσικά πανέμορφες φωτογραφίες για παντοτινές αναμνήσεις από τον Konstantinos Photography & Photobooth 

Γιατι οι στιγμές στη Μόστρα Θυμιανών είναι μοναδικές!!!!

 

 

EΓΚΑΙΝΙΑ - 3/03/2024

Στα εγκαίνια της Μόστρα Παιχνιδούπολης (Μόστρα Fun Park) την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 θα λειτουργήσει το εργαστήρι ζαχαροπλαστικής "Πειρατομπισκοτούληδες" υπό την καθοδήγηση της κας Σέβης Μπεμπεκλή, δεξιοτέχνισσας στη ζαχαροπλαστική και μέλους του ΜΕΟΘ . 

Οι μικροί μας φίλοι, ηλικίας 6 έως 12 χρονών, θα μυηθούν στον χώρο της ζαχαροπλαστικής και της ζαχαρόπαστας και θα φτιάξουν τον δικό τους τραγανό πειρατή!!!
 
Θα λειτουργήσουν δύο τμήματα των 20 ατόμων:
Ομάδα 1 : 10.30 π.μ. - 12.00 & ομάδα 2 : 12:00 - 13.30 μ.μ.
 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ >>  ΕΔΩ
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.