Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2023

8 Ιανουαρίου 2023

 

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 στις 11:00 π.μ. στη φιλόξενη αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Χίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Μ.Ε.Ο.Θ . Την εκδήλωση άνοιξαν χορευτικά το παιδικό τμήμα γυμναστικής του Μ.Ε.Ο.Θ . Ακολούθησε βράβευση συλλόγου και εθελοντών που διακρίθηκαν για την προσφορά τους στο Πλεκτό χωριό 2022.
 
Συγκεκριμένα η κα Μαρία Γλύκα, εκπροσωπώντας τον Γυναικείο Σύνδεσμο «Φίλοι Χιώτικου Χωριού» παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τα χέρια του Δημάρχου Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη. Ο σύλλογος «Φίλοι του Χιώτικου Χωριού» αγκάλιασε την προσπάθεια μας, υποστήριξε έμπρακτα χρηματοδοτώντας  το μοναδικό από θέμα αισθητικής και ποιότητας εγχείρημά μας και στάθηκε δίπλα μας πολύτιμος αρωγός.
 
Το φετινό «Πλεκτό Χωριό»  γέμισε με εθελοντισμό. Κοντά μας και το 8ο σύστημα Αεροπροσκόπων Χίου που έφτιαξαν γλυκά, βοήθησαν στο κέρασμα αλλά και στην τροχονόμηση των δρόμων. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η Αρχηγός του Συστήματος Βάσω Βοξάκη και οι αεροπρόσκοποι Σταμάτης Αργυράκης, Αλέξανδρος Πλυτάς και Παντελής Πλυτάς. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θυμιανών Γιώργος Μαμαλής.
 
Ακολούθησε απολογιστική Γενική Συνέλευση.

 

Καλη χρονιά να έχουμε!!!

Πρωτομαγιάτικα Στεφάνια

30 Απριλίου 2022

ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΑΝΑΨΑΝ...

23 Ιουνίου 2021

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΑΣ!

Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020

ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΝΕΜΑ...

13 & 14 Οκτωβρίου 2019

ΚΑΙ ΦΩΤΙΕΣ ΑΝΑΒΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΩ ΔΡΟΜΟΥΣ...

Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019