KARFAS' EVENTS - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αύγουστος 2022

 

 
Με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε τις καλοκαιρινές δράσεις KARFAS' EVENTS και φέτος ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Όμιλος Θυμιανών. Οι εκδηλώσεις αναδεικνύουν την ομορφιά της παραλίας του Καρφά και δίνουν άλλο νόημα στη διασκέδαση και στο τι μπορεί να προσφέρει τελικά μία παραλία πέρα από ηλιοθεραπεία και μία δροσερή βουτιά...
 
Συγκεκριμένα, την Κυριακή 31 Ιουλίου, έλαβε χώρα ο 6ος Διαγωνισμός Γλυπτικής στην άμμο με τη συμμετοχή 10 ομάδων.
H 3μελης κριτική Επιτροπή που αποτελούνταν από τις κυρίες Δέσποινα Καλαγκιά, Τζούλη Ζερβούδη και Βασιλεία Βερβεράκη, αφού έλαβαν υπόψιν  τις ψήφους των ομάδων (κάθε ομάδα είχε το δικαίωμα να ψηφίσει την ομάδα που της άρεσε περισσότερο) ανακοίνωσαν τα εξής αποτελέσματα:
 
Την 1η θέση κατέλαβε η  ομάδα "Γοργόνες και Μάγκες" με τον όμορφο ιπποπόταμο τους. Στη 2η θέση τερμάτισαν οι ομάδα "Τρελοπαρέα" με το οικολογικής συνείδησης θέμα τους "Save the planet" και η ομάδα "Αμαζόνες" με τον χαριτωμένο χορτάτο γάτο τους που μόνο το ψαροκόκαλο άφησε από το ψάρι που έφαγε. Στη τρίτη θέση ισοβάθμησαν η ομάδα “RED PANDA” με το έργο τους "Girl power" , ύμνος στο γυναικείο φύλο , η ομάδα "Τα μικράκια"  με το έργο" Κάστρο και πύργοι" και η ομάδα “Κατζιλιέρη team" με το έργο " Κορίτσι και αστερίας".
Όλες οι ομάδες πήραν αναμνηστικό μετάλλιο, έπαινο συμμετοχής και ένα δωράκι καθώς απόλαυσαν  και πολλές παροχές που πρόσφεραν απλόχερα οι χορηγοί της εκδήλωσης. Οι νικήτριες ομάδες έλαβαν επιπλέον δώρα και στην πρωταθλήτρια ομάδα έγινε η απονομή του κυπέλλου της διοργάνωσης από τον εκπρόσωπο της Ένωσης Μαστιχοπαραγών Χίου, κο Δημήτριο Αγκά.
 
Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες για την πολύ όμορφη συμμετοχή τους, την κριτική επιτροπή για την διακριτική και ουσιαστική παρουσία της καθώς και όλους τους χορηγούς της διοργάνωσης!
 
Μία μεγάλη διοργάνωση, μοναδική στο ΒορειαΑνατολικό Αιγαίο, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!
 
Τα “Karfas’ Events” συνεχίστηκαν με τη διοργάνωση του 5ου Karfas Cup – Γιώργος Κόρμαλος, την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022. Από το Σάββατο ξεκίνησαν οι προκριματικοί για να βγει η τελικά 16αδα που τελικά αγωνίστηκε.
Κύριο χαρακτηριστικό του φετινού τουρνουά ήταν η συμμετοχή πολύ καλών και πολύ προπονημένων ζευγαριών. Η βαριά άμμος του Καρφά, ο ζεστός ήλιος, το υψηλό επίπεδο των ομάδων και οι συνεχείς δυνατές μάχες έκαναν το τουρνουά ιδιαίτερο, αγωνιστικότατο και με συνεχές ενδιαφέρον.
 
Το Τουρνουά ξεκίνησε στις 10.30 π.μ,  τηρώντας ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου πρωτοχορευτή του Μ.Ε.Ο.Θ  Γιώργου Κόρμαλου και τελείωσε, μετά από 30 αγώνες, στις 09.00 μ.μ . Ένας μαραθώνιος γεμάτος ένταση, πάθος, σερί πόντων και αμφίρροπων αγώνων.
Νικητήριο ζευγάρι αναδείχθηκε , για μία ακόμη χρονιά, η ομάδα Σιδεράτου Δέσποινα και Άγγελος Κυτριλάκης . Τη δεύτερη θέση κατέλαβαν οι Μαρκέλλα Φραγκομίχαλου και Νίκος Καββάδας, την τρίτη θέση το ζευγάρι Μαριτίνα Μπατή και Λευτέρης Κάργατζης ενώ στην τέταρτη θέση τερμάτισε η ομάδα Μαρία Καζάκα και Γιώργος Χρηστάκης.
 
Καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά οι διοργανωτές φρόντιζαν, χάρη στην προσφορά χορηγών, για την ενυδάτωση και την ενέργεια των αθλητών και αθλητριών.
Να ευχαριστήσουμε πολύ τους χορηγούς μας, που αγκάλιασαν αυτή την εκδήλωση και μας έδωσαν τη δυνατότητα να προσφέρουμε αναμνηστικά μετάλλια και δώρα σε όλους τους/τις συμμετέχοντες/ουσες και δωροθέτησαν τα τέσσερα νικητήρια ζευγάρια.
Να ευχαριστήσουμε την οικογένεια του Γιώργου Κόρμαλου που είναι κοντά μας. Αυτό το τουρνουά είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου και είμαστε εκεί για να τον θυμόμαστε και να τον τιμάμε. Ένα μνημόσυνο που γίνεται με τον καλύτερο τρόπο... Με το άθλημα που υπεραγαπούσε...
 
Και του χρόνου! Πάντα με υγεία!!!