Αυτή τη χρονιά "μοστράρουμε" ...αλλιώς!!!

20/02/21 - 14/03/21

"e-Μostra αλλιώς"... Κόντρα στους καιρούς... έρχεται να κάνει αυτό που εδώ και πολλά χρόνια ξέρει πολύ καλά!!! Να μοιράζει περηφάνεια, ανδρεία, κέφι και γέλιο!!! Αυτό είναι “e-Mostra αλλιώς”... Στιγμές χαράς αναδιπλωμένες στις σελίδες της ιστορίας...

Από τις 20 Φεβρουαρίου 2021 ξεκινάει αντίστροφη μέτρηση μέχρι την Τυρινή Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021! Κάθε μέρα και μια έκπληξη! Μία βουτιά στο παρελθόν , μία επίσκεψη στο παρόν και μία δέσμευση ότι η Μόστρα Θυμιανών είναι δυνατή και άφοβη. Εκπαιδευτικά προγράμματα, live streaming Μόστρες παρελθόντων ετών, αποκριάτικες χορευτικές παραστάσεις, βεγγέρες μνήμης, Μόστρα αναμνήσεις Podcast και DJ e- Mostra party, παιχνίδια κ.α θα παρουσιάζονται διαδικτυακά...κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό... Ταυτόχρονα στο χωριό των Θυμιανών και στην πόλη της Χίου εμφανίζονται θεματικές γωνιές που περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

Καθημερινό ραντεβού στις 19.30 για να ζήσουμε μαζί την “e-Mostra αλλιώς!!! Πληροφορίες εδώ, στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.meoth.gr , στη σελίδα F/B ΜΕΟΘ & στο Instagram προφίλ meoth_chios.