14η Εθελοντική Αιμοδοσία

Κυριακή, 1η Νοεμβρίου 2020

 

Καθώς η πρωτομηνιά πλησιάζει στο τέλος της μένει ένα πολύ δυνατό συναίσθημα σε όλους εμάς που ζήσαμε από κοντά την 14η εθελοντική αιμοδοσία του χωριού μας. Η παρουσία των εθελοντών και των εθελοντριών, οι νέοι άνθρωποι που αγκάλιασαν την ιδέα και οι παλιοί που για μια ακόμη φορά ήταν πιστοί στο ραντεβού τους, τα χαρούμενα πρόσωπα και η πληρότητα που νιώθει κανείς όταν προσφέρει, γέμισαν όλους μας με θετική ενέργεια .
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του Μ.Ε.Ο.Θ και της Κοινότητας Θυμιανών καθώς και όλων των σωματείων που υποστήριξαν τη δράση (Α.Π.Π.Σ Ηρακλής Θυμιανών, Ν.Ο.Θ, Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αγίου Μηνά και 1ου και 2ου νηπιαγωγείου Αγ. Μηνά, Σύλλογος Συνταξιούχων Ν.Α.Τ, Σύλλογος Μέγα Λιμνιώνα και Αγίας Ερμιόνης, Φιλόπτωχο Ταμείο) σε όλους τους εθελοντές και εθελόντριες δότες και πολλές ευχές για υγεία και δύναμη....
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αιμοδοσία Χιου, στην ΒιοπαθολόγοMaria Panagioteli, στην Προϊσταμένη του τμήματος Anna Sotiriou (το δικό μας κορίτσι που πάντα χαμογελαστό υποστηρίζει με πολύ αγάπη το έργο της), τη νοσηλεύτρια Katerina Sfika και τον Antonis Rythianos που χάρη στην εθελοντική εργασία τους μπορέσαμε να ενισχύσουμε την τράπεζα αίματος του συλλόγου μας. Να είναι πάντα γεροί και ο χρόνος που κυλά να τους δίνει ακόμη περισσότερο κουράγιο και δύναμη στη δουλειά τους!!!
 
Έχοντας "ντοπαριστεί" με πολύ θετική ενέργεια δίνουμε ξανά ραντεβού του χρόνου!!!