ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ 2019

Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019

 

3ος Διαγωνισμός Γλυπτικής στην άμμο, στην παραλία του Καρφά!!!

Όταν η φύση κι η ζωή... εμπνέουν, η αμμώδης παραλία δίνει τα υλικά της, τα παιδιά κι οι μεγάλοι συνεργάζονται, περνούν ένα πρωινό Κυριακής δίπλα στη θάλασσα του Καρφά και δημιουργούν με φαντασία και χαρά...το αποτέλεσμα είναι βέβαιο ότι θα είναι άριστο!!!
 
Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019 και ο 3ος Διαγωνισμός Γλυπτικής στην παραλία του Καρφά είναι γεγονός! 65 συμμετέχοντες σε 15 ομάδες, με τον πιο μικρό δημιουργό 5χρονο παιδί και πιο μεγάλο...τις γιαγιάδες... φαντάστηκαν, εμπνεύστηκαν, έδωσαν μορφή και ψυχή στην άμμο και μας χάρισαν έργα πλασμένα με αγάπη, μεράκι και δεκάδες χαμόγελα!!!
 
Οι ομάδες μας και τα έργα τους: 1. Τρέλα και κορδέλα με τη Γοργόνα και το κοχύλι 2. Έντεκα (11) με το Κάστρο 3. Αμμοθύελλες με τον Σφουγγαράκη 4. Τρελοπαρέα με το Χταπόδι 5. Ανίκητοι με τη σύνθεση Δέντρο - Χελώνα 6. Δίδυμοι ναυαγοί με τον Δράκο (Πρώτη θέση) 7. Οι τρελοί της παρέας με τον Ήλιο 8. Senioritas με την Κιθάρα (Τρίτη θέση) 9. Καρχαρίες με το Μιράζ 2000. Τρίτη θέση 10. Σουπιές με τον Κάβουρα 11. Beach Volley Team με τα Δίδυμα Φλαμίνγκο (Δεύτερη θέση) 12. Oι ούργιοι με το Κάστρο της Χίου 13. Πεμπτάκια με τη σύνθεση Αίγυπτος 14. Team Tsolos με τη Γοργόνα 15. Κάστρο με το Καστράκι τους.
 
Ευχαριστούμε θερμά: - την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Κική Χαρίτου για τον καθαρισμό του χώρου και τη στήριξή της - τον χορηγό μας, το S/M SYN.KA (Bιδάλη) για την προσφορά του στους συμμετέχοντες - το κατάστημα  Woody's και τον Γιάννη Μπουρλούκο για τη δημιουργία του επάθλου - την κριτική μας επιτροπή, τις κυρίες Βασιλεία Βερβεράκη και Τζούλη Ζερβούδη, φύσεις καλλιτεχνικές και εξαιρετικές δημιουργούς, που βρίσκονται πάντα κοντά μας - όλους τους καλλιτέχνες μας, παιδιά και μεγάλους, που τίμησαν την εκδήλωσή μας, δούλεψαν με υπομονή κάτω από τον καυτό ήλιο και συνεργάστηκαν άψογα ακολουθώντας τους κανόνες του Διαγωνισμού μας!
 
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!!! Πάντα εμπνευσμένοι!!! Και του χρόνου!!!.
 
ΣΧΕΤΙΚΑ VIDEOS:
"Γλυπτά στην άμμο από καλλιτέχνες 5 έως 65 ετών"
"Μ.Ε.Ο.Θ. - 3ος Διαγωνισμός Γλυπτικής στην 'Αμμο"