ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

12 Μαϊου 2019

 

ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΒΟΛΙΣΣΟΣ- ΚΟΙΛΑΔΑ ΜΑΛΑΓΚΙΩΤΗ

Πεζοπορούμε μαζί, Μ.Ε.Ο.Θυμιανών και "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" Καλλιμασιάς. Δύο πολιτιστικοί σύλλογοι της Νότιας Χίου αποφάσισαν μαζί να διοργανώσουν μια εκδρομή στο Βόρειο τμήμα της Χίου και να επισκεφτούν την ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΙΟΥ 2019 την  Όμορφη Βολισσό και συγκεκριμένα την κοιλάδα του Μαλαγκιώτη ποταμού.

Πρόγραμμα εκδρομής

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ στις 09:00 από το Κ.Ε.Π Θυμιανών με πούλμαν . ΑΦΙΞΗ στις 10:30 ΒΟΛΙΣΣΟ και επίσκεψη -ξενάγηση στο ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΤΗΜΑ ΚΕΦΑΛΑ,  οπου θα δούμε το τρόπο καλλιέργειας και παραγωγής των τοπικών κρασιών και θα έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε ποικιλίες κρασιών.
Στις 11:30 ξεκινάμε την πεζοπορική διαδρομή "ΒΟΛΙΣΣΟΣ - ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΕΡΟΜΥΛΩΝ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΜΑΛΑΓΚΙΩΤΗ ΠΟΤΑΜΟΥ - ΒΟΛΙΣΣΟΣ" Μία εύκολη διαδρομή 6,5χιλιομετρα διάρκειας 2 ωρών.

Όσοι δεν επιθυμούν να περπατήσουν, θα παραμείνουν στο χωριό για καφε και στη συνέχεια θα μεταβούν για προσκύνημα στην ΑΓΙΑ ΜΑΡΚΕΛΑ, οπου θα είναι και το σημείο συνάντησης με τους πεζοπόρους 
Θα ακολουθήσει προαιρετικά γεύμα στο εστιατόριο ΑΓ.ΜΑΡΚΕΛΑ.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση , αυτοί που επιθυμούν να γευματίσουν, να  δηλώσουν το μενού που επιθυμούν.
Μαγειρευτά: 1. Κατσικάκι κοκκινιστό με χερίσια μακαρόνια,2. Κόκορας κοκκινιστός κρασάτος.3.Σουτζουκάκια σμυρναίικα.4.Χοιρινό γάστρας. Ψητά:Μπριζόλα - μπιφτέκι - φιλέτο κοτόπουλο.Το κυρίως πιάτο συνοδεύεται με πιάτο ορεκτικό και σαλάτα ανά τέσσερα (4) άτομα.
Τιμή φαγητού ανά άτομο 10 ευρώ.
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 17:00 από ΒΟΛΙΣΣΟ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στις 18:00 στο ΚΕΠ Θυμιανών.
Τιμή εισιτηρίου πούλμαν : ΕΝΗΛΙΚΕΣ 7 ευρώ, ΠΑΙΔΙΚΟ 4,00 ευρώ.
Τηλέφωνο κρατήσεων - πληροφοριών Κυριάκος Φρεζούλης 6936545655
Περισσότερες πληροφορίες για την πεζοπορική διαδρομή θα βρείτε εδώ
φώτο: http://www.chios.gr