ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ...

Σήμερα, 4 Νοεμβρίου 2018 την πόρτα του συλλόγου μας, διάβηκαν γεμάτοι χαμόγελο πολλοί άνθρωποι....

Φίλοι του Iraklis Thimianon FC, του ΝΟΘ , εκπρόσωποι φορέων, γονείς, μέλη ενοριών, απλοί φίλοι, εθελοντές... Τόσοι άνθρωποι, τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους αλλά όμως όλοι με ένα στόχο: Να δώσουν ένα μεγάλο δώρο στον συνάνθρωπο τους! Τι και αν η επιστήμη και η τεχνολογία έχουν κάνει άλματα...Το αίμα δεν μπορεί να κατασκευαστεί. Είναι μοναδική πηγή ζωής και μόνο ο άνθρωπος μπορεί να το χαρίσει. Αυτή η πράξη σας, σας κάνει μοναδικούς, σας κάνει πολύτιμους!!!

Σας ευχαριστούμε που είσαστε Άνθρωποι, που νοιάζεστε έμπρακτα για τον συνάνθρωπο και δίνετε νόημα στην λέξη "εθελοντική αιμοδοσία"... Να είσαστε πάντα γεροί και να μην χρειαστείτε ούτε εσείς αλλά ούτε και οι δικοί σας ποτέ ούτε μια σταγόνα από το δώρο σας! Και μια ευχή για όλους τους υπόλοιπους. Μακάρι όλοι να μπορέσουμε στο μέλλον να δώσουμε αίμα και να γίνουμε εθελοντές αιμοδότες! Να ευχαριστήσουμε και την Αιμοδοσία Χιου που με την προσφορά της και την άψογη εργασία της φρόντισε και περιποιήθηκε τους εθελοντές μας. Χάρη στην κινητή μονάδα τους και την ενεργοποίηση των συλλόγων προσθέτουν συνεχώς αποθέματα αίματος. Καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας!!!

Για κλείσιμο, θα αναφέρω μια πρόταση που ακούστηκε στην ενημερωτική συγκέντρωση εκ μέρους του Εξωρ/κος-Εκπολ/κος Σύλλογος Αγίας Ερμιόνης-Μ.Λιμνιώνα ''Η Αγία Ερμιόνη'' : ότι θα ήταν πολύ καλό να γίνει μία ακόμη εθελοντική αιμοδοσία τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου!