Πάμε θέατρο;;;

6,8,9 Δεκεμβρίου 2018

 

 "ΦΙΛΟΥΜΕΝΑ ΜΑΡΤΟΥΡΑΝΟ"

Στη τελική ευθεία...
Μπήκαμε στη τελική ευθεία για τη νέα θεατρική παραγωγή του ΜΕΟΘ!!!

Η περίφημη δραματική κωμωδία του Εντουάρντο Ντε Φιλίππο «Φιλουμένα Μαρτουράνο» θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Δεκεμβρίου από τη σκηνή του Ομηρείου και θα ακολουθήσουν δύο ακόμα παραστάσεις, στις 8 και 9 Δεκεμβρίου στον ίδιο χώρο.

Γιατί αργήσαμε τόσο;;;
Είναι ένα ερώτημα που μας θέτουν συχνά οι φίλοι μας και οφείλουμε να απαντήσουμε...
Μετά την «Κυρία Προέδρου» (Μάρτης 2017) και την τεράστια επιτυχία που είχε, πρωτοφανή για τα χιακά δεδομένα των τελευταίων δεκαετιών, ξεκινήσαμε την προετοιμασία μιας νέας παραγωγής , η οποία δυστυχώς ματαιώθηκε στο παρά πέντε. Αιτία η ξαφνική ασθένεια του Γιάννη Τσουμπαριώτη και η - κατά συνέπεια - αποχώρησή του από την προετοιμασία, η οποία σημειωτέον είχε καλύψει το 80% των προβών.
Το να αντικαταστήσεις έναν τόσο ταλαντούχο και εργατικό ηθοποιό, όπως είναι ο Γιάννης, φάνηκε στην πράξη ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολο έως και αδύνατο.
Με βαριά καρδιά κατεβάσαμε το έργο, ελπίζοντας να το επαναφέρουμε όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.
Φυσικά, σε ένα τόπο με παράδοση στο θέατρο, όπως είναι τα Θυμιανά, δεν είναι δυνατόν να μείνεις στάσιμος στη θεατρική σου δραστηριότητα. Υπάρχει το παλιό και έμπειρο δυναμικό πάνω στο οποίο στηρίζεται πάντα η επιλογή έργου και υπάρχει και το νέο αίμα που πλαισιώνει και εμπλουτίζει την παράσταση.

Είμαστε ανοιχτοί για όποιον αγαπά να κάνει θέατρο. Η προϋπόθεση για να ενταχθεί στην ομάδα είναι μία: Να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει...

"Το θεατρικό τμήμα του ΜΕΟΘ"