"Δίνω και εγώ αίμα" την Κυριακή, 4 Νοεμβρίου!

Ο Μ.Ε.Ο.Θ από το 2008 έχει ιδρύσει και περήφανα λειτουργεί το εθελοντικό τμήμα αιμοδοσίας «Άγιοι Ανάργυροι», διατηρώντας μία σημαντική τράπεζα αίματος που καλύπτει τις ανάγκες σε αίμα των μελών, των συγγενών τους και εφόσον υπάρχει δυνατότητα όλων των κατοίκων του Δήμου Αγίου Μηνά.

Το Σάββατο 26-10-2018 και ώρα 13:30 βρεθήκαμε στο κτίριο του Μ.Ε.Ο.Θ εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων των Θυμιανών και συζητήσαμε για την επικείμενη αιμοδοσία που θα γίνει την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, με τη συνεργασία του τμήματος αιμοδοσίας του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου Αιμοδοσία Χιου. Όλοι μαζί, με την καλύτερη διάθεση προσφοράς και εθελοντισμού, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το καλό παράδειγμα στους νέους και να μυήσουμε τους Θυμιανούσους στην ιδέα της ευγενικής προσφοράς ενός αγαθού που δεν κατασκευάζεται, ούτε αγοράζεται! Ηρακλής Θυμιανών, ΝΟΘ, Εξωρ/κος-Εκπολ/κος Σύλλογος Αγίας Ερμιόνης-Μ.Λιμνιώνα ''Η Αγία Ερμιόνη'' , Σύλλογος Συνταξιούχων του Ν.Α.Τ, Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Αγ. Μηνά, Φιλόπτωχος, ενορίες Άη Στράτη, Αγ, Ιωάννη, Αγ. Δημητρίου, Κοινότητα Θυμιανών, Σκυλίτσειο Νοσοκομείο Χίου, ενώνουμε τις δυνάμεις για το κοινό καλό!
 
Σας ενθαρρύνουμε να γίνεται συστηματικός εθελοντής αιμοδότης! Τα οφέλη της πράξης σας πολλαπλά!!!
 
Με την προσφορά αίματος:
• Εξασφαλίζετε απόθεμα αίματος για εσάς και την οικογένειά σας, όταν το χρειαστείτε .
• Παρέχετε στον εαυτό σας τη δυνατότητα δωρεάν εξετάσεων κάθε χρόνο.
• Συμβάλλετε ζωτικά στην υγεία των ασθενών της περιοχής μας.

Σας προσκαλούμε λοιπόν στην εθελοντική αιμοδοσία που θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 από τις 09:00 μέχρι τις 13:00 στο κτίριο του Μ.Ε.Ο.Θ, σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου .
 
Δίνοντας αίμα γίνεστε εσείς ο δυνατός κρίκος με τη ζωή!!! Το αίμα δεν αγοράζεται, μόνο προσφέρεται... Κάθε σταγόνα είναι σταγόνα ζωής!!!