ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΠΙΟ ΨΗΛΑ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!!!

Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018

Είναι κάποιες μέρες που η καρδιά λαχταρά να έρθουν. Είναι κάποιες μέρες που νιώθεις το βάρος της ευθύνης μεγάλο στις πλάτες σου....Όμως τί πραγματικά δίνει νόημα στη ζωή μας αν όχι αυτό το "βάρος";;;

Φέτος είχα την τύχη για μια ακόμη φορά να δω πολλά χαρούμενα πρόσωπα . Είδα τις μικρές αθλήτριες μου και τον υπέργλυκο αθλητή μου να αγωνίζονται να παρουσιάσουν όσο μπορούν καλύτερα αυτό που χτίσαμε μαζί. Είδα γονείς να ενθουσιάζονται με τις δυνατότητες των παιδιών τους. Είδα γονείς να καμαρώνουν και να χαίρονται. Ακόμα πιο πολύ τους απόλαυσα όταν έγιναν και εκείνοι παιδιά και έπαιξαν μαζί με τα παιδιά τους. Ο χρόνος κυλάει γρήγορα....τα παιδιά μας μεγαλώνουν πολύ γρήγορα. Γι αυτό πρέπει να κλειδώνουμε λίγο το χρόνο μέσα σε ωραίες αναμνήσεις. Και εγώ αυτό ήθελα να μας μείνει από τη φετινή γιορτούλα μας.

Χωρίς τη βοήθεια των Κώστας Ζώης , Παναγιώτη Χατζέλλη , Petros Tziotis , Αχιλλέας Φιστουρής, Despoina Polith, Τούλα Ζειμπέκη τίποτα δεν θα είχε στηθεί. Χωρίς την άψογη διαιτησία των Eygenia Levidi , Zor Zo και Mίνας Κρανάκη κανένα παιχνίδι δεν θα είχε νικητή. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την υποστήριξη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον Βασίλη Κουτσουράδη και στο Karavel για την διάθεση των τραπεζοκαθισμάτων, το Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου Χίου για τη διάθεση του γηπέδου και στον φιλόξενο ΑΠΠΣ Ηρακλής Θυμιανών Χίου και ιδιαίτερα τον Στέλιο Μαμαλή για την πολύτιμη προσφορά και βοήθεια του. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και τις υπέροχες αθλήτριες και αθλητή μου για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μια ολόκληρη χρονιά μαζί. Καλό καλοκαίρι!!!

Ερμίνα Τάμαρη