Πρόγραμμα Εκδηλώσεων - Καλοκαίρι 2023

 

 

 

Μουσικοκινητική – ανοιχτό μάθημα 30 - 05 - 2023
 

Το πολιτιστικό εργαστήριο μουσικοκινητικής του Μ.Ε.Ο.Θ κλείνει μελωδικά και φασαριόζικα τη φετινή του χρονιά. Η υπεύθυνη του εργαστηρίου κα Μαρία Κασσού και το Δ.Σ του Μ.Ε.Ο.Θ σας προσκαλούν σε ένα ανοιχτό μάθημα, την Τρίτη 30 Μαϊου στη Φιλόπτωχο Θυμιανών. Θα είναι χαρά μας να σας έχουμε κοντά μας!

 

Χορωδία 31 - 05 - 2023

 

Και η "Νύχτα μυρίζει γιασεμί" .... Μια όμορφη μουσική βραδιά μας περιμένει την Τετάρτη 31 Μαϊου 2023 και ώρα 19.30 στον περίβολο του Αγίου Γεωργίου Καρφά. Η χορωδία του Μ.Ε.Ο.Θ συμπράττει με τη χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Πυργίου "Γεώργιος Θεοτοκάς" και μας χαρίζουν μελωδικές στιγμές γεμάτες γιασεμί! 

Διεύθυνση και διδασκαλία χορωδιών: Σόφη Κώττη
Συνοδεύουν οι μουσικοί:
Νίκος Βασιλάκης & Βίκυ Φλέγγα, κιθάρα

Μιχάλης Ευσταθίου, μπουζούκι

Σας περιμένουμε!

 

Παιδική γυμναστική 3 - 06 - 2023

 

Τα τμήματα παιδικής γυμναστικής του ΜΕΟΘ σας προσκαλούν  στην παρουσίαση των προγραμμάτων τους, που θα γίνουν το Σάββατο 3 Ιουνίου, στις 18.30 , στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Κάμπου.

Σας περιμένουμε!

 

Παιγνιοθήκη 4 - 06 - 2023

 

Η Ελληνική Εταιρεία Παιγνιοθήκης είναι μία ακόμη χρονιά κοντά μας. Την Κυριακή 4 Ιουνίου από τις 18.30, στην πλατεία Καρουλίου Θυμιανών, μας περιμένουν πολλά παιχνίδια για να παίξουμε, να γελάσουμε και να χαρούμε! Παιχνίδια για μικρά και μεγάλα παιδιά, παιχνίδια συντονισμού, απλών κινητικών δεξιότητων, παιχνίδια που μπορεί κάθε παιδι να παίξει και να απολαύσει !

Σας περιμένουμε!