Πλεκτό Χωριό & Εργαστήρια

Δεκέμβριος 2022

 

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 το Πλεκτό Χωριό γέμισε με χρώματα, ευχές και παιδικά χαμόγελα... Υπό την καθοδήγηση των εθελοντριών μας Σέβης Βίγκα και Κατερίνας Ατσίπαπα, οι μικροί επισκέπτες του "Πλεκτού Χωριού" έφτιαξαν ευχετήριες κάρτες και ζωγράφισαν το "Πλεκτό χωριό" .

Κάπου εδώ να αναφέρουμε ότι το εργαστήριο ευχετήριας κάρτας ήταν μία ιδέα της Ευγενίας Μαρίας Κώττη, που σαν μέλος του Δ.Σ του ΜΕΟΘ, τα Χριστούγεννα 2021 είχε προτείνει αυτό το εργαστήριο για το Πλεκτό χωριό 2021. Όμως τα σκληρά μέτρα κατά του κορονοϊού που επιβλήθηκαν τις περσινές γιορτές, περιόρισαν τη λειτουργία του.
 
Να ευχαριστήσουμε θερμά τις εθελόντριες που έδωσαν άπειρη θετική ενέργεια στα εργαστήρια μας καθώς και τους γονείς- συνοδούς αλλά και τους μικρούς καλλιτέχνες που ομόρφυναν το χωριό μας.
 
Όμως οι εκπλήξεις συνεχίζονται στο "Πλεκτό Χωριό"... Αποχαιρετώντας τον παλιό χρόνο, την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου και από τις 17:00 και μετά, το Πλεκτό Χωριό υποδέχεται τους μικρούς μας φίλους με πολλά και γιορτινά εργαστήρια:
  • Πλέκω το δικό μου σκουφί - κασκόλ
  • Φτιάχνω Αγιοβασιλιάτικο Καραβάκι
  • Φτιάχνω εορταστικό στολίδι
  • Ρυθμός, τραγούδι και χορός μαζί με το τμήμα Μουσικοκινητικής του Μ.Ε.Ο.Θ
Κοντά μας ,ο Άι Βασίλης και το ξωτικό του ...πριν ξεκινήσει το μεγάλο υπεραντλαντικό ταξίδι του... με πολλές εκπλήξεις!
 
Σας περιμένουμε!!!